ΑΕΚ: Πάει για ουδέτερη έδρα το ματς με Βελέζ ή Κολερέιν!

ΑΕΚ: Πάει για ουδέτερη έδρα το ματς με Βελέζ ή Κολερέιν!
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ στο τέλος του μήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλησιάζουν οι αγώνες της ΑΕΚ για το Europa Conference League.

Η Ενωση θα αντιμετωπίσει στις 22 και 29 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης μια εκ των Βελέζ και Κολερέιν. Ωστόσο όποια και αν προκριθεί, ο εκτός έδρας αγώνας της Ενωσης θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, η βοσνιακή Βελέζ αντιμετωπίζει την Κολερέιν της Βορείου Ιρλανδίας στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League στις 8 Ιουλίου στο γήπεδο της Γκρμπάβιτσα στο Σαράγεβο. Αυτό δεν είναι το κανονικό της γήπεδο.

Αμφότεροι οι αγώνες του πρώτου προκριματικού ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα καθώς καμία από τις βασικές έδρες δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Ο επαναληπτικός αγώνα στη Βόρεια Ιρλανδία θα γίνει στις 15 Ιουλίου στο γήπεδο «Mourneview Park», περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της Κολερέιν. Η χωρητικότητα του γηπέδου αυτού είναι περίπου 500 άτομα με τα περισσότερα εισιτήρια να έχουν πωληθεί ως τώρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X