LGBTQ κοινότητα και UEFA δεν πάνε μαζί...

LGBTQ κοινότητα και UEFA δεν πάνε μαζί...
Photo Credits: INTIME

Ανδρες της ασφάλειας του γηπέδου του Μπακού κατάσχεσαν μία σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και αυτή η κίνηση έχει... προκαλέσει κύμα αντιδράσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA δείχνει να… διχάζεται από μόνη της τον τελευταίο καιρό, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο… θέμα ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Αρχικά διεμήνυσε πως θα επιβάλει πρόστιμο στο Νόιερ επειδή φορούσε περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, αλλά λόγω των αντιδράσεων το πήρε πίσω.

Στη συνέχεια δεν επέτρεψε στους Γερμανούς να φωτίσουν την «Allianz Arena» με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όμως την ίδια μέρα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έκανε δηλώσεις στις οποίες προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μάλιστα την ίδια μέρα άλλαξε το σήμα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, χρωματίζοντάς το στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Μία συνεχής αντίφαση λοιπόν, για να έρθει και η χθεσινή ημέρα να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα.

Ένας Δανός οπαδός που παρακολουθούσε τον αγώνα, είχε μία σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όταν δύο μέλη της ασφάλειας του σταδίου την κατάσχεσαν, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo.

Ενώ με Tweet η Deutsche Welle έδειξε ακριβώς τη στιγμή αυτή.

Μάλιστα η  ιστοσελίδα της Δανίας Ekstrabladet κάλεσε όλους όσους βρίσκονταν στην εξέδρα να μιλήσουν σχετικά για το τι συνέβη.

Η UEFA έχει απαγορεύσει την εμφάνιση συμβόλων της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά αν είναι υπέρ της διαφορετικότητας, γιατί όλος αυτός ο χαμός.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X