Η πρόβλεψη του Μουρίνιο: «Θα είναι δύσκολα για την Αγγλία κόντρα στη Δανία»

Η πρόβλεψη του Μουρίνιο: «Θα είναι δύσκολα για την Αγγλία κόντρα στη Δανία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ως σχολιαστής του TalkSport για το Euro, ανέλυσε τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας, αλλά και την ημιτελική αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στους Δανούς.

«Φυσικά ήταν μια καλή εμφάνιση. Όπως περίμενα, ήταν ένας εύκολος αγώνας για την Αγγλία. Πάντα είχε τον έλεγχο. Η Δανία είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα από την Ουκρανία, αλλά η Αγγλία αισθάνεται σίγουρη. Πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, οπότε θα είναι ένας υπέροχος ημιτελικός» τόνισε ο προπονητής της Ρόμα.

«Η Δανία είναι σταθερή. Βρήκαν επίσης έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από το πώς ξεκίνησαν. Προφανώς ξεκίνησαν με τον Ερικσεν ως νούμερο 10 και τέσσερις πίσω. Τώρα παίζουν τρεις στην άμυνα: είναι μια συμπαγής ομάδα, καλοί παίκτες που παίζουν στα καλύτερα πρωταθλήματα με πολλή εμπειρία. Παρά το τι συνέβη στον Κρίστιαν, φαίνεται να είναι συναισθηματικά ισχυροί. Νομίζω ότι θα είναι προφανώς ένας δύσκολος αγώνας για την Αγγλία, παρά το ότι παίζει καλά και είναι στο σπίτι», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X