ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ιτούρμπε

ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ιτούρμπε
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοιτάζει τον Χουάν Ιτούρμπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουάν Ιτούρμπε βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται στην Ενωση καθώς όπως φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό, τα κενά είναι αρκετά και η ενίσχυση είναι απαραίτητη. Κομβική είναι και η θέση του αριστερού άκρου της επίθεσης, που η ΑΕΚ θέλει μεταγραφή.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» προτάθηκε και εξετάζεται από τον Δικέφαλο ο Χουάν Ιτούρμπε. Στα 28 του χρόνια πλέον, ο Αργεντινός εξτρέμ έχει πολλές παραστάσεις στα πόδια του. Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα από την Πόρτο σε πολύ νεαρή ηλικία, δοκιμάστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ το… ξεπέταγμα το έκανε με τη Ρόμα το 2014 με τους Ρωμαίους να δίνουν 24.50 εκατομμύρια για τον αποκτήσουν από την Ελάς Βερόνα.

Ωστόσο, δεν πήραν όσα περίμεναν από εκείνον και το 2016 έφυγε δανεικός για την Μπόρνμουθ και ακολούθησαν δανεισμοί σε Τορίνο και Τιχουάνα μέχρι η δεύτερη να δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Ρόμα. Το 2018 τον αγόρασε η Πούμας που τον έδωσε δανεικό στην Πατσούκα, όμως τους τελευταίους μήνες ήταν με την ομάδα του. Την τελευταία χρονιά σε 35 συμμετοχές με την Πούμας είχε 2 γκολ και 2 ασιστ.

Πλέον είναι ελεύθερος και ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X