EURO 2021: Η «προφητική» φωτογραφία που έδειξε ο προπονητής της Δανίας στους παίκτες του (VIDEO)

EURO 2021: Η «προφητική» φωτογραφία που έδειξε ο προπονητής της Δανίας στους παίκτες του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως ο Κάσπερ Χιούλμαντ τόνωσε το ηθικό των παικτών της Δανίας πριν από τον προημιτελικό με την Τσεχία.

Πριν από μερικούς μήνες οι Δανοί είχαν νικήσει την Αγγλία με 1-0 στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League χάρη στο γκολ που είχε σημειώσει τότε ο Κρίστιαν Έρικσεν. «Είναι μαγικό. Το πρώτο πράγμα που έδειξα στα παιδιά όταν συναντηθήκαμε ήταν μια φωτογραφία του Γουέμπλεϊ, από οταν ήμασταν εκεί το φθινόπωρο. Είπα ότι επρόκειτο να επιστρέψουμε. Ένιωσα σαν να παίξαμε ξανά σε γήπεδο της Δανίας, λόγω της υποστήριξης των οπαδών μας. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες.

Δεν ήταν όμορφο σήμερα, αλλά υπήρχε μάχη κι ένας φανταστικός τερματοφύλακας. Οι “μπαταρίες” ήταν σχεδόν άδειες, αλλά το να φτάσεις στον ημιτελικό είναι τεράστιο» είπε ο Χιούλμαντ μετά τη σπουδαία πρόκριση.


Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Σιλχαβί τόνισε: «Ήμασταν 2-0 μετά το πρώτο ημίχρονο κι έπρεπε να κάνουμε κάτι με αυτό, οπότε προσθέσαμε άλλον έναν ποδοσφαιριστή μπροστά και παίξαμε 4-4-2. Πιέσαμε τους Δανούς και σκοράραμε. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, δεν είχαμε αρκετή δύναμη για να φτάσουμε στην ισοφάριση».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X