«Θα δούμε μέρα-μέρα τον Αντετοκούνμπο για τους τελικούς»

«Θα δούμε μέρα-μέρα τον Αντετοκούνμπο για τους τελικούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους τελικούς του ΝΒΑ άφησε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

«Είναι κάτι που θα το δούμε μέρα με τη μέρα. Σε συνεργασία με εκείνον, με τον GM, Τζον Χορστ, αλλά και με την ομάδα των γυμναστών και των γιατρών, θα πάρουμε την απόφαση. Θα είναι μια ομαδική διαδικασία. Ο Γιάννης πεθαίνει για να βρίσκεται εκεί έξω, ήθελε να παίξει και στο Game 5 και στο Game 6», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το να βλέπεις αυτή τη σύνδεση, αυτή την ενέργεια από έναν παίκτη που θα πέθαινε να ήταν εκεί… Λατρεύω την ενέργειά του στον πάγκο. Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα, καταλαβαίνει όμως την κατάσταση. Είναι μεγάλος κομμάτι αυτού που έχουμε χτίσει, τον χρειαζόμαστε στο 100%, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Περνάει πολύ χρόνο με τους γυμναστές, τους εμπιστεύεται, πρέπει να τους ακούει, πρέπει να τον ακούνε. Οι συζητήσεις μας είναι προσωπικές, θα βλέπουμε σε καθημερινή φάση την κατάστασή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X