Πρώτο βήμα για το τρεμπλ: Η ΑΕΚ απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό (20:00, enwsi.gr)

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 20:00 (ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη που θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία φάση της φετινής σεζόν ξεκινάει σήμερα με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 20:00 (ΕΡΤ3, Γ. Κασιμάτης) στον πρώτο μεταξύ τους τελικό του πρωταθλήματος.

Μετά και το τελευταίο εμπόδιο που κλήθηκε να ξεπεράσει το προηγούμενο διάστημα η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια είναι πλέον έτοιμη να τελειώσει ιδανικά αυτή την εξαιρετικά δύσκολη χρονιά κατακτώντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του τμήματος και το συλλόγου γενικότερα. Ο φετινός τίτλος θα κριθεί στις 2 νίκες, ο 2ος τελικός θα διεξαχθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την Τρίτη 6/7 (16:30- ΕΡΤ3) και αν χρειαστεί 3ο ματς και πάλι στην Αθήνα την Πέμπτη 8/7 (16:30-ΕΡΤ3). Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να βρουν και πάλι τα πατήματα και την συγκέντρωση τους μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό και να κάνουν σήμερα το πρώτο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η ΑΕΚ που έχει το πλεονέκτημα έδρας λόγω της πρώτης θέσης που κατέκτησε στα πλέι οφ, διεκδικεί το 4ο της πρωτάθλημα μετά το 2011, το 2013 και το 2020 και συνολικά τον 9ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος (3 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 1 Ευρωπαϊκό.

Δημητρούλιας: «Μεγάλο κίνητρο για όλους μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας αναφερόμενος σε αυτή την τελευταία σειρά αγώνων για τη φετινή σεζόν σχολίασε πως η ομάδα του είναι έτοιμη παρά το γεγονός πως κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σχολίασε πως σε ότι αφορά το σημερινό ματς μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι τερματοφύλακας, τα εύκολα λάθη και φυσικά ο ρυθμός του αγώνα. Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε στο σάιτ της ΟΧΕ χαρακτηριστικά: «Μετά από όλο αυτό το διάστημα τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο ιδιαίτερα, αλλά και πιο μοναδικά, εξάλλου Ιούλιο μήνα δεν έχουν ξαναπαιχτεί ποτέ τελικοί. Και οι δύο ομάδες βρισκόμαστε σε… αχαρτογράφητα νερά και οφείλουμε να διατηρήσουμε σε καλή φυσική και τακτική κατάσταση τους αθλητές. Σε αυτά τα ματς παίζουν μεγάλο ρόλο οι τερματοφύλακες, τα λάθη και σίγουρα ο ρυθμός. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Παίζεται ένα πρωτάθλημα και ένα τρεμπλ που είναι μεγάλο κίνητρο για όλο το σύλλογο.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X