«Θέλει να βγάλει κέρδος από τον Εντσάμ η Σέλτικ, δεδομένο πως θα φύγει»

Εντσάμ: Τόσα του χρωστά η Σέλτικ
Photo Credits: INTIME

Θεωρείται βέβαιη τη φυγή του Εντσάμ από τη Σέλτικ, με τους «Κέλτες» όμως να μην θέλουν να τον αφήσουν να φύγει ελεύθερος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, έχει συνδεθεί πολλάκις με την υπόθεση Ολιβιέ Εντσάμ, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται όσο ο ποδοσφαιριστής δεν μένει ελεύθερος, η «Ενωση» δεν ασχολείται με την περίπτωσή του.

Αυτό το ενδεχόμενο όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του «thecelticstar.com», δεν υπάρχει, απο τη στιγμή που ο Γάλλος μέσος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και δεν θέλουν να τον χάσουν δίχως να έχουν κάποιο όφελος.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ενα ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα στον μέσο της Σέλτικ, Ολιβιέ Εντσάμ .

Μετά από ένα ήρεμο ξεκίνημα της σεζόν, ο Εντσάμ έφυγε για τη Μαρσέιγ και όλα έδειχναν πως η Ligue 1 θα ήταν το επόμενο βήμα του Γάλλου.

Ωστόσο, τα πράγματα εκεί δεν πήγαν καλά, με τον Βίλας Μπόας να μην την θέλει και να παραιτείται, ενώ ο διάδοχός του Χόρχε Σαμπαόλι, τον είχε σε μόνιμη βάση εκτός 11άδας.

Ο παίκτης έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με την ΑΕΚ, αλλά προφανώς η Σέλτικ παραμένει απρόθυμη να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος.

Ως ένας από τους υψηλότερα αμειβόμενους παίχτες της Σέλτικ, ο σύλλογος θα θέλει να αποκομίσει κάποιο κέρδος από τον παίκτη.

Από την άλλη βέβαια μιλάμε για ένα… ιδιαίτερο παιχνίδι, από τη στιγμή που μπορεί να μην υπάρξει ενδιαφέρον από πουθενά, από τη στιγμή που κάποια συμφωνία είχε ήδη επιτευχθεί.

Ταυτόχρονα όμως θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ την επόμενη σεζόν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X