Πως λέμε «σκούπα»; Ε, καμία σχέση!

Πως λέμε «σκούπα»; Ε, καμία σχέση!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά το φιλικό με την Φέγενορντ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως συνηθίζει να λέει το δημοσιογραφικό κλισέ, τα φιλικά ενδείκνυνται για την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων από τους προπονητές. Και έτσι είναι, δηλαδή. Γι’ αυτό και όταν νικάς π.χ. την Φίτεσε με 3-1, δεν είναι για να το… πανηγυρίζεις. Και αντιστοίχως, όταν χάνεις π.χ. από την Φέγενορντ με 3-1, δεν είναι για να τα… βάφεις μαύρα και να ισοπεδώνεις.

Αν είναι ωστόσο να βγάζουμε κι εμείς, που δεν είμαστε οι προπονητές, κάποια συμπεράσματα, ομολογώ ότι προτιμώ αυτά που εξάγονται στις φιλικές ήττες, παρά στις φιλικές νίκες.

Εύκολο και απλό συμπέρασμα

Και είτε μιλάμε για επίσημο, είτε για φιλικό, όταν σε εννέα λεπτά, δέχεσαι τρία γκολ, οφείλεις να προβληματίζεσαι. Κι όταν μάλιστα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έχεις τον τερματοφύλακα και την άμυνα που είχες την περασμένη σεζόν, όταν και «έσπασες» όλα τα αρνητικά ρεκόρ, τότε μάλλον το συμπέρασμα είναι και πολύ απλό και πολύ εύκολο να το εξάγεις.


Καμία αλλαγή προπονητή και καμία αλλαγή ψυχολογίας, δεν γίνεται να «μεταμορφώσουν» το αμυντικό δίδυμο των Νεντελτσιάρου-Λάτσι, σε δίδυμο επιπέδου ανταγωνιστικής ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει αν πάρουμε όλη την αμυντική τετράδα που ξεκίνησε στο φιλικό με την Φέγενορντ, ήτοι τους Μπακάκη, Νεντελτσιάρου, Λάτσι και Μιτάι, με τερματοφύλακα τον Τσιντώτα και με «εξάρι» μπροστά τους, αναγκαστικά τον Σάκχοφ.

Περσινή ενδεκάδα σε ποσοστό… 100%

Η ΑΕΚ γενικότερα, ξεκίνησε με ενδεκάδα περσινή, σε ποσοστό… 100%. Και οι έντεκα δηλαδή του αρχικού σχήματος ήταν πέρυσι στην ομάδα. Πώς λέμε «σκούπα»; Ε, καμία σχέση!


Και η Φέγενορντ με λίγο παραπάνω πίεση που άσκησε στην ΑΕΚ, ήρθε να της… «θυμίσει» ότι έτσι δεν μπορείς να πας πουθενά. Προφανώς, ο Στάνκοβιτς έχει έρθει για να γίνει πρώτος τερματοφύλακας. Προφανώς, ο Τζαβέλλας έχει έρθει για να διορθώσει την κατάσταση στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Αλλά εξίσου… προφανώς, δεν αρκούν αυτοί οι δύο. Η ΑΕΚ θέλει στόπερ-ηγέτη, θέλει δύο ακραία μπακ για βασικά που να είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από αυτά που διαθέτει αυτή τη στιγμή, θέλει «εξάρι» καλό και ποιοτικό σαν το Λε Ταλέκ. Και στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο Μιλόγεβιτς δεν είχε κανέναν από τους παραπάνω.

Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά και το σαββατιάτικο φιλικό ήρθε για να «φωνάξει» στους ανθρώπους της ΑΕΚ… «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ». Κι επίσης, η ΑΕΚ θέλει και ξεσκαρτάρισμα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να έχει στο ρόστερ της και να πληρώνει, παίκτες που δεν μπορούν ή δεν κάνουν ή και τα δύο μαζί.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X