«Ο Ινσούα ανανέωσε με την Αλδοσίβι και θα παίξει φιλικά στο Μπουένος Αιρες»

«Ο Ινσούα ανανέωσε με την Αλδοσίβι και θα παίξει φιλικά στο Μπουένος Αιρες»
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο στην Αλδοσίβι ως δανεικός από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αλδοσίβι θα συνεχίσει και το επόμενο εξάμηνο ο Εμάνουελ Ινσούα, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 0223.com.ar , ο Ινσούα θα αγωνιστεί σε δυο φιλικά στο Μπουένος Αιρες, απέναντι σε Σαν Λορέντζο και Ατλέτικο Τουκουμάν.

Το δημοσίευμα για τον Ινσούα

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Αλδοσίβι ξεκινάει τις δυο τελευταίες εβδομάδες της προετοιμασίας με θετικό νέο την ανανέωση του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Φερνάντο Γκάγκο.

Ο Ινσούα θα συνεχίσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Αθηνών. “Επρεπε να περιμένουμε λίγο αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η υπόθεση είναι προχωρημένη και θα ανανεώσουμε τον δανεισμό” τόνισε ο Ινσούα. “Ήταν περίπλοκο στην Ελλάδα γιατί ο νέος προπονητής δεν με υπολόγιζε, έπρεπε να παραιτηθώ από κάποιες απαιτήσεις αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος”.

Παράλληλα, η Αλδοσίβι ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δυο φιλικών στο Μπουένος Άιρες, στις 7 Ιουλίου απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν και στις 10 Ιουλίου απέναντι στην Σαν Λορέντζο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X