Δημητρούλιας: «Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι για τους τελικούς με ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Δημητρούλιας: Γεννημένος νικητής (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αυριανό πρώτο τελικό με ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως η ΑΕΚ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη για τους τελικούς με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στην ΟΧΕ σχολίασε πως προσπάθησαν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός πως έφτασαν να παίζουν Ιούλιο μήνα. «Μετά από όλο αυτό το διάστημα τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο ιδιαίτερα, αλλά και πιο μοναδικά, εξάλλου Ιούλιο μήνα δεν έχουν ξαναπαιχτεί ποτέ τελικοί.
Και οι δύο ομάδες βρισκόμαστε σε… αχαρτογράφητα νερά και οφείλουμε να διατηρήσουμε σε καλή φυσική και τακτική κατάσταση τους αθλητές. Σε αυτά τα ματς παίζουν μεγάλο ρόλο οι τερματοφύλακες, τα λάθη και σίγουρα ο ρυθμός. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Παίζεται ένα πρωτάθλημα και ένα τρεμπλ που είναι μεγάλο κίνητρο για όλο το σύλλογο.»

Από την μεριά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος σχολίασε: «Αρχικά εύχομαι και στις δύο ομάδες να μην έχουν τραυματισμούς γιατί θεωρώ ότι υπάρχει πλέον σημαντική επιβάρυνση με ταυτόχρονη μικρή προετοιμασία λόγω των συνθηκών. Πάμε να παίξουμε τους τελικούς ουσιαστικά απροπόνητοι. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X