Η ενδεκάδα της Φέγενορντ για το ματς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η ενδεκάδα της Φέγενορντ για το ματς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με αυτούς θα παίξει η Φέγενορντ κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (14:30, CosmoteSport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Φέγενορντ στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας.

Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος κερδίζοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ του Conference League, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου ενώ η ευρωπαϊκή της πορεία σταμάτησε στους ομίλους του Europa League. Η φετινή σεζόν ξεκινάει με νέο προπονητή καθώς η τεχνική ηγεσία δόθηκε στον Αρνε Σλοτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντικ Αντβοκάατ.

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό για την Φέγενορντ καθώς προηγήθηκε η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Γάνδη ενώ θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Βέρντερ Βρέμης, ΠΑΟΚ και Ντεν Χάαγκ

Η Φέγενορντ θα αγωνιστεί στο φιλικό με τους: Μπίτζλοου, Πέντερσεν, Φερ, Σένεσι, Μαλάσια, Ντίμερς, Τόορνστρα, Τιλ, Λίνσε, Μπάνις, Σινιστέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X