«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Γίνεται σταθμός μετρό κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ!

«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Γίνεται σταθμός μετρό κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το γήπεδο της ΑΕΚ αλλάζει τα δεδομένα της περιοχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κατασκευή σταθμού μετρό πολύ κοντά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ προβλέπει η επέκταση της γραμμής 4, που εξαγγέλθηκε χθες το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, ο διευθύνων σύμβουλος της «Αττικό Μετρό», Νίκος Κουρέτας, γνωστοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή χάραξης στην κατά προτεραιότητα δυτική επέκταση της Γραμμής 4 από το Αλσος Βεΐκου προς Πετρούπολη.

Μετά τη Σαμφράπολη, η γραμμή θα «κουμπώνει» με τον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια και θα σταθμεύει σε διαφορετικό σημείο στην Νέα Φιλαδέλφεια: στο Πάρκο Μικρασιατών, στη διασταύρωση των οδών Δεκελείας και Μερσίνης. Δηλαδή στο ύψος της «Βυζαντινής Γωνιάς», λίγα μέτρα από την «Αγιά Σοφιά»! Η στόχευση, άλλωστε, έγινε καθαρά για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα πηγαίνουν στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι μελέτες για τη συγκεκριμένη επέκταση (που θα αφορά ακόμα σταθμούς στο Πάρκο Τρίτση, το Ιλιον και την Πετρούπολη) έχουν ήδη αρχίσει και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 600 εκατ. ευρώ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X