Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιθανή η μεγάλη επιστροφή του στο Χοκς – Μπακς

ΝΒΑ: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Αντετοκούνμπο στο γόνατο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο τέταρτο ματς των Χοκς με τους Μπακς, όμως θα επιστρέψει στο έκτο παιχνίδι της σειράς.

Όπως γράψαμε προβάδισμα οι Μπακς χωρίς Γιάννη αλλά με τρομερό Λόπεζ. Έτσι τα «Ελάφια» είναι μπροστά με 3-2 στις νίκες, αν και Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκτός, το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Έρχεται το έκτο ματς της σειράς που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα, αν οι Μπακς επικρατήσουν, θα φτάσουν στις τέσσερεις νίκες και θα περάσουν στους τελικούς του NBA. Εκεί περιμένουν ήδη οι Σανς που με 4-2 νίκες, άφησαν έξω τους Κλίπερς.

Το θέμα είναι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορέσει να αγωνιστεί σ’ αυτή την αναμέτρηση. Μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στον τέταρτο αγώνα, που τον άφησε εκτός από τον πέμπτο. Καθώς μπορεί σ’ αυτήν όλα να τελειώσουν. Αντίθετα τα «Γεράκια» αν επικρατήσουν, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις…διαφορές τους, σε έβδομο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι.

Η ομάδα του Γιάννη τον δήλωσε ως αμφίβολο, οπότε ίσως τον ξαναδούμε στο παρκέ. Ίδιο στάτους διαθεσιμότητας έχει και ο αστέρας των Χοκς, Τρέι Γιανγκ.

Οπότε δεν είναι αδύνατο να επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές των δύο… μονομάχων, τώρα που η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X