Βιδάλ: «Θέλαμε διαιτητή με... παντελόνια και όχι έναν κλόουν»

Βιδάλ: «Θέλαμε διαιτητή με... παντελόνια και όχι έναν κλόουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρτούρο Βιδάλ εξέφρασε τα παράπονα του για τον διαιτητή του αγώνα με την Βραζιλία, τον οποίο αποκάλεσε κλόουν!

Ο Χιλιανός άσος είχε διαμάχη με τον Πατρίσιο Λουστάου, τον Αργεντινό διαιτητή του αγώνα με την Βραζιλία, η οποία επικράτησε με 1-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του ξέσπασε λέγοντας: «Είπα πριν τον αγώνα που χρειάζεσαι έναν διαιτητή με… παντελόνια σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θέλαμε, έναν δίκαιο διαιτητή και όχι έναν κλόουν. Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα για τον αποκλεισμό, παλέψαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και τώρα θέλουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο».

Οι Χιλιανοί έχουν παράπονα από τον διαιτητή όσον αφορά ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την βοήθεια του VAR αλλά και για τα πολλά σφυρίγματα όπως και για λεπτά των καθυστερήσεων που ήταν έξι, θεωρώντας πως θα έπρεπε να είναι περισσότεροι αφού οι Βραζιλιάνοι διέκοπταν συνέχεια τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X