Φέγενορντ: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ - Το προφίλ της (VIDEO)

Φέγενορντ: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ - Το προφίλ της (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα φιλικό απέναντι στη Φέγενορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To δεύτερο φετινό της φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αντιμετωπίζει σήμερα στην Ολλανδία την Φέγενορντ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Ρότερνταμ. Είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Σέρβου τεχνικού ο οποίος θέλει να δει κάποια κομμάτια της δουλειάς του να βγαίνουν στο γήπεδο, ενόψει της ενίσχυσης.

Ποια είναι όμως η Φέγενορντ;

Το προφίλ της Φέγενορντ

Ιδρύθηκε το 1908 ως Βιλχέλμινα ενώ το σημερινό της όνομα το υιοθέτησε το 1912. Εδρα του συλλόγου είναι το ιστορικό «Ντε Κάιπ» το οποίο χτίστηκε το 1932.

Είναι μία από τις επιτυχημένες ομάδες της Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα Ολλανδίας, 13 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ, ενώ στην Ευρώπη έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών, 2 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ καθώς και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο. Παράλληλα, είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ από την Eredivisie, μαζί με τον Αγιαξ, την Αϊντχόφεν και την Ουτρέχτη.


Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος κερδίζοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ του Conference League, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου ενώ η ευρωπαϊκή της πορεία σταμάτησε στους ομίλους του Europa League.

Η φετινή σεζόν ξεκινάει με νέο προπονητή καθώς η τεχνική ηγεσία δόθηκε στον Αρνε Σλοτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντικ Αντβοκάατ.

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό για την Φέγενορντ καθώς προηγήθηκε η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Γάνδη ενώ θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Βέρντερ Βρέμης, ΠΑΟΚ και Ντεν Χάαγκ


Το ρόστερ της Φέγενορντ

Αστέρι της ομάδας ο αρχηγός Μπέργκχουις που αγωνίζεται ως εξτρέμ ενώ ξεχωρίζουν επίσης οι Σινιστέρα (εξτρέμ), Κιοκτσού (μέσος), Μαλάτσια (αριστερό μπακ) και Σενέσι (στόπερ).

Εχει κάνει τρεις μεταγραφές μέχρι σήμερα με σημαντικότερη αυτή του Νορβηγού δεξιού μπακ Μάρκους Πέντερσεν από την Μόλντε

Σημαντικότερες αποχωρήσεις αυτές των Νάρσινγκ και Μποτεγκίν που αγωνιζόντουσαν ως βασικοί τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε highlights από παιχνίδια της Φέγενορντ:






LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X