Δεύτερο τεστ σήμερα για την ΑΕΚ στην Ολλανδία κόντρα στη Φέγενορντ (14:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δεύτερο τεστ σήμερα για την ΑΕΚ στην Ολλανδία κόντρα στη Φέγενορντ (14:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα το δεύτερο φιλικό της απέναντι στη Φέγενορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερο φιλικό σήμερα για την ΑΕΚ στην Ολλανδία!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (14:30, CosmoteSport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Φέγενορντ στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας. Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, κόντρα στη Φίτεσε, το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε καλό βαθμό καθώς έδειξε συγκροτημένο και βελτιωμένο. Είναι φυσικά παραπάνω από εμφανές πως χρειάζεται προσθήκες.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Φίτεσε, η Ενωση δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς που επέστρεψε στην Αθήνα λόγω μιας λοίμωξης που θα χρειάζεται ενδοφλέβια αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί. Κάποια λεπτά συμμετοχής αναμένεται να έχει και ο Γιώργος Τζαβέλλας που προπονείται εδώ και λίγες ημέρες στην Ολλανδία με την ΑΕΚ.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη βασική ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι, δεν θα έχει μεγάλες διαφορές. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Λάτσι και Νεντελτσεάρου ως αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Μιτάι και Μπακάκης.

Σε θέση κόφτη θα είναι ο Σάχκοφ και μπροστά του οι Γαλανόπουλος-Σιμάνσκι. Στο ένα άκρο ο Μάνταλος και στο άλλο θα πάρει τη θέση του Αλμπάνη, ο Τάνκοβιτς. Στην αιχμή του δόρατος ο Ανσαριφάρντ.

Υπενθυμίζεται η αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία είναι ακόμη οι: Θεοχάρης, Γκίνης, Παρράς, Κατσίκας, Λόπες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σβάρνας, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Κοσίδης, Μαχαίρας και Αλμπάνης.


Με κόσμο το φιλικό της ΑΕΚ με τη Φέγενορντ

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Φέγενορντ θα διεξαχθεί με 2.000 θεατές στο προπονητικό της κέντρο, στο «Varkenoord».

Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της Φέγενορντ και από την 1η Ιουλίου υπήρχε η δυνατότητα να προμηθευτούν άπαντες εισιτήριο, αν φυσικά υπήρχε διαθεσιμότητα. Εκτός από το εισιτήριο ο κόσμος θα πρέπει να έχει και αρνητικό self test εντός 40 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.


Τα φιλικά της ΑΕΚ

Μετά το φιλικό με την Φίτεσε και το σημερινό με τη Φέγενορντ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 19:00 την Αντβέρπ και την Κλαμπ Μπριζ, την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 19:00.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X