ΑΕΚ: Τι ισχύει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού και την αγορά εισιτηρίου διαρκείας!

Εφυγε από τη ζωή ο ιστορικός φίλος της ΑΕΚ, Γιώργος Ροζάκης
Photo Credits: INTIME

Διευκρινήσεις σχετικά με τις προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν θα αρχίσει τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για να αγοράσει κάποιος ένα εισιτήριο διαρκείας θα απαιτείται η προσκόμιση του ψηφιακού πιστοποιητικού κορωνοϊού, που θα βεβαιώνει ότι ο κάτοχος είναι πλήρως εμβολιασμένος ή έχει νοσήσει τους προηγούμενους έξι μήνες.

Κάποιος ωστόσο, θα μπορεί να «κλείσει» το εισιτήριο διαρκείας του ακόμα κι αν δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμα την πρώτη δόση του εμβολίου του. Αυτό θα γίνεται με την επίδειξη του ραντεβού εμβολιασμού και σε συνεννόηση με το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΑΚΕ θα μπορεί κανείς να κρατήσει τη θέση του μέχρι να εμβολιαστεί πλήρως.

Το σημαντικό είναι όμως πως για να πάρει κανείς το εισιτήριο διαρκείας στα χέρια του και να για να μπει στο γήπεδο θα πρέπει να έχει το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19.

Εν αναμονή της έκδοσης της ΚΥΑ, που θα ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τις διαδικασίες ελέγχου γνησιότητας των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο κάθε φίλαθλος θα υπογράφει υπεύθυνη δήλωση για την εγκυρότητα του πιστοποιητικού, που θα προσκομίζει, και θα παρέχει στην ΑΕΚ τη δυνατότητα διατήρησης του πιστοποιητικού του μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος γνησιότητας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X