Χρήστος Παππάς: Ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία η 52χρονη που τον φιλοξενούσε

Χρήστος Παππάς: Ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία η 52χρονη που τον φιλοξενούσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φθηνά πλήρωσε τη «φιλοξενία» του Χρήστου Παππά στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου η 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία. Η κατηγορουμένη κρίθηκε ένοχη και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, από τους οποίους όμως θα εκτίσει τους 3. Ωστόσο το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση της και έτσι αφέθηκε ελεύθερη, ενώ δεν της αναγνώρισε ελαφρυντικό.

Και η ίδια η κατηγορουμένη – όπως και ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης- υποστήριξε ότι ο Χρήστος Παππάς βρέθηκε στο σπίτι της για μία επίσκεψη και πως ουδέποτε τον φιλοξένησε στο σπίτι της. Όπως είπε απολογούμενη, είχε μαζί του φιλική σχέση από το 2017 μέσω της Χρυσής Αυγής. «Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες. Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν. Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις αρχές. Ήθελε να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε σε μια βαλίτσα μαζί του».

  • Πρόεδρος: Αν ειδοποιούσατε τις αρχές θα κινδυνεύατε;
  • Κατηγορούμενη: Όχι, δεν το σκέφτηκα. Δεν το έκανα από φόβο αλλά από άγνοια. Ήρθε σπίτι, χτύπησε το κουδούνι, φορούσε μάσκα και καπέλο. Άνοιξα πρώτα και μετά είδα ποιος είναι.
  • Πρόεδρος: Γιατί δεν ειδοποιήσατε τις αρχές;

Κατηγορούμενη: Το τηλέφωνο ήταν πάνω στο τραπέζι, δεν ήθελα να με δει να καλώ την αστυνομία. Ηταν έτοιμος να φάει και να φύγει. Ζήτησε να κάνει κάτι στον υπολογιστή, εγώ μαγείρεψα. Δεν μιλούσαμε στο μεσοδιάστημα.”

Την ενοχή της ζήτησε ο εισαγγελέας

Στην πρότασή του ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της 52χρονης για υπόθαλψη εγκληματία χωρίς ελαφρυντικά, πρόταση που έγινε δεκτή από το αυτόφωρο. «Το αδίκημα τελέστηκε, η κατηγορούμενη ήξερε ότι του έχει επιβληθεί ποινή και του άνοιξε την πόρτα. Να κηρυχθεί ένοχη» είπε η εισαγγελέας.

Η σύλληψη του Χρήστου Παππά έγινε μετά από πληροφορία στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, για μία γυναίκα που κρύβει στο επίμαχο διαμέρισμα τον φυγόποινο άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X