Γκουντούρα: «Να φέρω ένα μετάλλιο για την Ελλάδα»

Γκουντούρα: «Να φέρω ένα μετάλλιο για την Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε η Δώρα Γκουντούρα την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας της ΑΕΚ μίλησε στο eurosport και αναφέρθηκε στο συναίσθημα της ανυπομονησίας που την έχει κυριεύσει όσο πλησιάζουν οι μέρες για το ταξίδι στο …όνειρο. Η ίδια αναφέρθηκε παράλληλα στον τρόπο που αντιμετωπίζει την ξιφασκία αλλά και το μετάλλιο στο Παγκόσμιο που της άνοιξε τον δρόμο για τους Ολυμπιακούς: «Ήταν η εκπλήρωση του παιδικού μου ονείρου. Ανυπομονώ για τους αγώνες, αυτό είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί, η ανυπομονησία. Αυτό που αγαπάω περισσότερο στην ξιφασκία είναι το κομμάτι της στρατηγικής» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει συνεχώς να προβλέπεις την κίνηση του αντιπάλου, σαν να βρίσκεσαι και να παίζεις σε μια παρτίδα σκάκι. Σε βοηθάει πολύ να πειθαρχείς στον εαυτό σου, στα συναισθήματα σου. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα δούλευα πολύ καιρό με τον προπονητή μου, Θανάση Δελενίκα και ήρθε το μετάλλιο. Δεν είχα στο μυαλό μου το μετάλλιο. Ξεκίνησα και έπαιζα όπως πάντα και βγήκε. Και ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί μου έδωσε και την βαθμολογία για να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ένα μετάλλιο στη χώρα μου»

Στη συνέχεια η αθλήτρια της ΑΕΚ ανέφερε για την παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιάδα: «Είναι η πρώτη Ολυμπιάδα που θα συμμετάσχω και ήταν πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη παράδοση στην ξιφασκία. Στόχος μου είναι να απολαύσω την διαδικασία και από κει και πέρα γιατί όχι να προσπαθήσω να φέρω ένα μετάλλιο στη χώρα μου. Θέλω πολύ το μετάλλιο για να ακουστεί το άθλημα περισσότερο στη χώρα μου και να μπούμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο σαν χώρα. Θέλω να μπω να παίξω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X