Κρίστιτσιτς: «Οταν πήγα στην Ελλάδα έχασα το συναίσθημά μου για το ποδόσφαιρο, δεν έπαιζα παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα»

Κρίστιτσιτς: «Οταν πήγα στην Ελλάδα έχασα το συναίσθημά μου για το ποδόσφαιρο, δεν έπαιζα παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ερυθρό Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αποχώρησε από την ΑΕΚ και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις ο Σέρβος μέσος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε για τη ζωή του στην ΑΕΚ, λέγοντας πως είχε χάσει τα συναισθήματά του για το ποδόσφαιρο, όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Επίσης, τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας του έλειπε από την πρώτη στιγμή και πως χρειάστηκε να μην παίξει ματς με την ΑΕΚ για να δει την ομάδα του Βελιγραδίου!

Ο Κρίστιτσιτς για ΑΕΚ και Ερυθρό Αστέρα

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς για ΑΕΚ και Ερυθρό Αστέρα

« Νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ. Όλοι στο κλαμπ ξέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι οικογένειά μου. Η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω εδώ και καιρό και ευχαριστώ τον Θεό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό το συναίσθημα και η αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα με έκαναν να επιστρέψω. Όταν πήγα στην Ελλάδα, έχασα το συναίσθημα μου για το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις για τον Ερυθρό Αστέρα είναι κάτι ξεχωριστό. Όταν πήγα στην Ελλάδα, μου έλειπε ο Ερυθρός Αστέρα από την αρχή. Δεν έπαιζα παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X