Σικ: «Δεν είναι μεγάλο θέμα για εμένα η κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού, δεν είναι αυτός ο στόχος μου»

Σικ: «Δεν είναι μεγάλο θέμα για εμένα η κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού, δεν είναι αυτός ο στόχος μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάτρικ Σικ ενδιαφέρεται μόνο για την επιτυχία της ομάδας του στο Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Δανία αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/7 19:00 ANT1) στο Μπακού η Τσεχία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro 2020.

Ένας από τους πρωταγωνιστές, της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας του Γιάροσλαβ Σίλχαβι είναι ο Πατρικ Σικ. Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν μετρά μέχρι στιγμής 4 γκολ στην διοργάνωση και απέχει ένα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όμως πλέον είναι εκτός τουρνουά.

Ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ανέφερε πως ο στόχος του δεν είναι η κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού για το οποίο είναι υποψήφιος, αλλά η επιτυχία της Εθνικής Τσεχίας. «Δεν είναι μεγάλο θέμα για εμένα. Το κύριο ζητούμενο είναι η επιτυχία της ομάδας. Ο στόχος μου δεν είναι να κατακτήσω το Χρυσό Παπούτσι, αλλά να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά. Δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα σκοράρω μέχρι το τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Πάτρικ Σικ, με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει έχει φτάσει το ρεκό του Βλάντιμιρ Σμίτσερ, ο οποίος επίσης είχε πετύχει 4 γκολ αλλά σε 3 Euro και πλέον κυνηγά τον Μίλαν Μπάρος που πέτυχε 5 γκολ στο Euro του 2004 και κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X