Κεδέρης στο enwsi.gr: «Μας δίνει κίνητρο το τρεμπλ- Να τελειώσουμε τους τελικούς την Τρίτη»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τους τελικούς με τον ΠΑΟΚ και τη νέα διακοπή που κλήθηκε να διαχειριστεί η ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία για να διεκδικήσει και τον τρίτο φετινό της τίτλο η ΑΕΚ αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν να πατήσει «φρένο». Η «Ένωση» κλήθηκε τις τελευταίες ημέρες να αντιμετωπίσει ένα ακόμη εμπόδιο τη φετινή σεζόν αλλά πλέον είναι έτοιμη και αποφασισμένη να τα δώσει όλα και να τελειώσει τους τελικούς στις δύο αναμετρήσεις. Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης μίλησε στο enwsi.gr για το πως διαχειρίστηκε η ομάδα τη νέα διακοπή και μάλιστα σε μια περίοδο που έδειχνε να έχει βρει και πάλι καλό ρυθμό. Ο εξτρέμ του «Δικεφάλου» δήλωσε ωστόσο πως η ομάδα είναι έτοιμη για να τα δώσει όλα και να πανηγυρίσει το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της.

Αρχικά αναφερόμενος στη νέα διακοπή πριν τους τελικούς ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καλό ρυθμό και μας στοίχισε πολύ η διακοπή. Εδώ και δύο ημέρες ωστόσο έχουν γυρίσει όλα τα παιδιά και προετοιμαζόμαστε σε φουλ ρυθμούς για τον τρίτο τίτλο».

Έχοντας συμπληρώσει πλέον έντεκα μήνες στο γήπεδο και κάνοντας πλέον προπόνηση εν μέσω καύσωνα ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Είναι δύσκολο ειδικά με την ζέστη που γίνεται η προπόνηση αλλά έχουμε με έναν στόχο μπροστά μας που είναι όλη μας η χρόνια και δεν μας σταματάει τίποτα».

Όσο για το αν σε αυτή την υπερπροσπάθεια που κάνουν φέτος παίζει μεγάλο ρόλο και το ισχυρό κίνητρο του τρεμπλ ο Κεδέρης σχολίασε: «Σίγουρα το τρεμπλ για εμάς είναι μεγάλο κίνητρο. Θα είμαστε η μόνη ομάδα που θα το κάνει θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το επαναλάβει κάποια άλλη ομάδα στο μέλλον».

«Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ»

Την Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό, σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με τις προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων. Σε ερώτηση για το αν τους αγχώνει το ενδεχόμενο ο αντίπαλος να πάει ξανά το ματς στα νεύρα και την ένταση ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Η άποψη μου είναι πως όχι. Σίγουρα είναι τελικοί, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, πρέπει να είμαστε εκεί συγκεντρωμένοι αλλά θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε την σειρά την Τρίτη. Είμαστε πολύ διαβασμένοι, ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ Θα προσπαθήσει σίγουρα να σπάσει τον ρυθμό και εκεί θα πρέπει να είμαστε τελείως συγκεντρωμένοι.  Νομίζω ότι το ματς στην Θεσσαλονίκη θα είναι το πιο καθοριστικό. Γιατί για εμάς θα κρίνει τον τίτλο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X