Μπάμπα: «Έφυγα από την Τσέλσι, γιατί δεν άντεχα άλλο τη συμπεριφορά του Κόντε»

Μπάμπα: «Έφυγα από την Τσέλσι, γιατί δεν άντεχα άλλο τη συμπεριφορά του Κόντε»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπάμπα Ραχμάν εξηγεί την απόφασή του να φύγει αρχικά από την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπάμπα Ραχμάν ανέφερε σε δηλώσεις του, στην βρετανική ιστοσελίδα myjoyonline, τους λόγους που είχε ζητήσει να φύγει δανεικός από την Τσέλσι για τον ΠΑΟΚ και όπως λέει βασικός λόγος, ήταν οι κακές σχέσεις που είχε με τον τότε τεχνικό, Αντόνιο Κόντε.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έφυγα από την Τσέλσι, επειδή δε τα πήγαινα καθόλου καλά με τον Κόντε. Όταν ήρθε στην ομάδα, είχα μία συνάντηση μαζί του πριν να ολοκληρωθεί η σεζόν. Μου είπε πώς ήθελε να παίζουμε και ποιος θα ήταν ο ρόλος μου στην ομάδα, αν αποφάσιζα να μείνω.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας, δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος συμπεριφοράς του, προς εμένα. Πήγα να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή κι εξέφρασα τις ανησυχίες μου. Στην πρώτη συνάντηση, μου είπε να παραμείνω ήρεμος και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Αυτό έγινε στο Λονδίνο. Μετά πήγαμε στην Αυστρία κι όταν ήταν χειρότερα. Όταν πήγαμε εκεί, μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή, επειδή δεν το άντεχα άλλο. Με ρώτησαν τι ήθελα να κάνω και είπα ότι προτιμώ να φύγω. Μου είπαν ότι το κλαμπ δεν ήθελε να με πουλήσει κι εγώ απάντησα ότι προτιμώ να φύγω δανεικός», όπως δήλωσε και πλέον ο Γκανέζος θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των «μπλε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X