Αν η ΑΕΚ είχε πρόσωπο…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, με αφορμή το συγκλονιστικό promo της νέας φανέλας, ενώ έχει και υστερόγραφα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκέφτηκα το πρωί ότι σήμερα θα έγραφα σχόλιο για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Μετά, ξανασκέφτηκα να έκανα μια αναφορά για τα αγωνιστικά, ύστερα από την πρώτη μικρή, γλυκιά γεύση, που πήραμε στο φιλικό με την Φίτεσε. Όλες οι σκέψεις ολοκληρώθηκαν, όταν είδα το βίντεο προώθησης για τη νέα φανέλα και τη συνεργασία με τη Nike.

Την πρώτη από τις συνολικά δεκαπέντε φορές που το έχω δει μέχρι την ώρα που αποφάσισα να γράψω αυτές τις γραμμές. Αν δεν το έχετε δει, που δεν το νομίζω, να το δείτε και να το δείξετε και σε όσους μπορείτε.

Είναι ανατριχιαστικό, φέρνει δάκρυα στα μάτια, συγκλονίζει πραγματικά. Είναι οι παλιές δόξες της ΑΕΚ, μαζί με παιδιά της τωρινής ομάδας και με μικρά «αετόπουλα» μέσα στο Ναό της «Ένωσης». Πολλά μπράβο σε όσους το δημιούργησαν.

Αυτός είναι… η ΑΕΚ

Αγαπάω πάρα πολύ τον Ηλία Ατματσίδη, έχω μεγάλη αδυναμία στον Χρήστο Κωστή, αλλά και στον Ντανιέλ Μπατίστα, τον Τάκαρο τον Καραγκιοζόπουλο, τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τον Χάρη Κοπιτσή. Την τρίχα… κάγκελο ωστόσο, όχι μόνο στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά πάντα και παντού όταν τον βλέπω, την σηκώνει ο Στέλιος Σεραφείδης.

Έχει σημαίες ιστορικές η ΑΕΚ, όπως είναι ο Κώστας Νεστορίδης, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Θωμάς Μαύρος και ο Στέλιος Μανωλάς. Έχει εμβληματικές μορφές, όπως είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάκης Νικολάου, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Τόνι Σαβέβσκι, ο Βασίλης Δημητριάδης και τόσοι άλλοι.

Αλλά θεωρώ ότι αν η ΑΕΚ είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα του Στέλιου Σεραφείδη. Γιατί, αυτός είναι η ΑΕΚ και όχι μόνο επειδή όλη του η επαγγελματική καριέρα ήταν στην «Ένωση».

Ο στόχος του είναι και δικός μας στόχος…

Αρκεί να είσαι λίγο κοντά στον Στέλιο Σεραφείδη, σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι της ΑΕΚ, σε οποιοδήποτε γήπεδο και σε οποιοδήποτε άθλημα και δεν θα μπορέσεις να μείνεις ασυγκίνητος και να μην σου μεταδώσει την ενέργεια, τον ηλεκτρισμό, την αγωνία του για την ΑΕΚ. Την αγάπη του για την ΑΕΚ!

Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που όλοι όσοι αγαπάμε την ΑΕΚ, ονειρευόμαστε και στοχεύουμε να τα ζήσουμε δίπλα της. Ειλικρινά, ένα από αυτά και μάλιστα πάρα πολύ σημαντικό για μένα, είναι να ξαναδώ τον Στέλιο Σεραφείδη να παρακολουθεί τη μεγάλη αγάπη της ζωής του, στην «Αγια-Σοφιά. Αυτό δηλαδή που θέλει όσο τίποτα άλλο, ο ίδιος.

Για πάρα πολλούς ανθρώπους, δικούς μας, μεγάλης ηλικίας, βιαζόμαστε πάντα λίγο παραπάνω για να μπούμε επιτέλους στο γήπεδό μας. Λίγο ακόμα παραπάνω όμως, για τον κυρ-Στέλιο. Δεν υπάρχουν ΑΕΚόμετρα αγάπης και πίστης, αλλά αν υπήρχαν, νομίζω ότι ο Στέλιος Σεραφείδης, θα τα έσπαγε πρώτος…

Υ.Γ.: Ένα μεγάλο κλαμπ, πρέπει να το ντύνει και μια μεγάλη εταιρεία. Καλοφόρετη και γούρικη να είναι η νέα φανέλα.

Υ.Γ.2.: Όλα τα παιδιά πήγαν καλά στο πρώτο φιλικό. Όλη η ομάδα πήγε καλά και αυτό πιστώνεται κυρίως στον κόουτς.

Υ.Γ.3.: Ο Λάτσι δεν ήταν απλά εξαιρετικός. Αλλά έδειξε και πιο δυνατός και πιο δουλεμένος, σε σχέση με το πώς τον αφήσαμε πριν από δύο μήνες. Είναι σημαντικό αυτό, τώρα που περνάει ποδοσφαιρικά, από το επίπεδο του παιδιού σε αυτό του άνδρα. Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Μιτάι.

Υ.Γ.4.: Αρκετά τη… γλίτωσε ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ. Έφτασε και η ώρα των τελικών του πρωταθλήματος. Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει!


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X