Επίσημο: Τέλος ο Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ -Πήρε χρήματα η ΠΑΕ

Επίσημο: Τέλος ο Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ -Πήρε χρήματα η ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και τυπικά ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σέρβο μέσο, ο οποίος όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό θα πάει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έλυσε το συμβόλαιο του και η ΠΑΕ ΑΕΚ αποζημιώθηκε στο ποσό που είχε ζητήσει εξ’ αρχής, περίπου στις 500.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Κρίστιτσιτς

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την πρωταθλήτρια ομάδα της Σερβίας, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι περήφανος για αυτό το διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτέλεσα μέλος αυτού του σπουδαίου club.

Ευχαριστώ άπαντες στην ομάδα για τη συνεργασία και για όσα ζήσαμε μαζί. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι σίγουρος για τους τίτλους που θα έρθουν και τις μεγάλες στιγμές που την περιμένουν ειδικά με την επιστροφή της στο καταπληκτικό γήπεδο το οποίο ετοιμάζεται»!

Νέναντ και εμείς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ΑΕΚ!

Hvala Nenad!
Ζelimo ti sve najbolje!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X