Αυστηρότερες οι μετακινήσεις από νόμο σε νόμο και νησιά με μπλόκο στους ανεμβολίαστους (VIDEO)

Αυστηρότερες οι μετακινήσεις από νόμο σε νόμο και νησιά με μπλόκο στους ανεμβολίαστους (VIDEO)

Αυστηροποίηση των μετακινήσεων για τους ανεμβολίαστους αναμένεται σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε αυστηροποίηση των μέτρων για μετακινήσεις από νομό σε νομό και στα νησιά. Ουσιαστικά ελεύθερες θα είναι οι μετακινήσεις μόνο για τους εμβολιασμένους. Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό rapid test ή PCR, ενώ κατά πληροφορίες δεν θα γίνονται δεκτά τα self test.

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στη απογευματινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Σκέρτσος: Περιοριστικά μέτρα μόνο για τους ανεμβολίαστους

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος ξεκαθάρισε πως τα επόμενα περιοριστικά μέτρα που θα ληφθούν, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, θα είναι αποκλειστικά για τους ανεμβολίαστους.

«Οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι, που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X