ΑΕΚ: Ενίσχυση με Τσιμάρα στο πόλο γυναικών

ΑΕΚ: Ενίσχυση με Τσιμάρα στο πόλο γυναικών
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη προσθήκη για την ΑΕΚ στο πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Ο λόγος για την νεαρή Ευδοκία Τσιμάρα που είναι περιφερειακός και αναμένεται να ενισχύσει το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευδοκία Τσιμάρα. Η 18χρονη (17/01/2003) περιφερειακός, ύψους 1,66, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Ευδοκία Τσιμάρα αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη ΝΕ Πατρών, με την οποία εκτός από τα μικρά ηλικιακά τμήματα, πήρε μεγάλες εμπειρίες και στην Α’ Εθνική Κατηγορία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα του Ν.Ο Βουλιαγμένης. Παράλληλα, αγωνίζεται στις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας να επιδείξει μεταξύ άλλων την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2017.

Η Ευδοκία Τσιμάρα δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αρχίσω αυτό τον κύκλο της ζωής μου μαζί με την ΑΕΚ. Είναι ένα σωματείο τεράστιο, με μεγάλη ιστορία, που βέβαια ακόμα χτίζει το όνομα του στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Στόχος μου, λοιπόν, είναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να το πετύχουμε”.

Eυδοκία, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X