Η νέα αυτοβιογραφία του Ζλάταν με πολλές αποκαλύψεις!

Η νέα αυτοβιογραφία του Ζλάταν με πολλές αποκαλύψεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ετοιμάζει νέα αυτοβιογραφία με πολλές αποκαλύψεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νέα του αυτοβιογραφία, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ λιγότερο ποδόσφαιρο ετοιμάζει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, το νέο βιβλίο του Σουηδού σούπερ σταρ της Μίλαν, δεν θα έχει να κάνει με την καριέρα του ή με περιστατικά, τα οποία έλαβαν χώρα εντός γηπέδων και αποδυτηρίων.

Σκοπός του νέου βιβλίου του 39χρονου σέντερ φορ των «ροσονέρι», δεν είναι άλλος από τι να μάθει ο κόσμος ιστορίες που έχουν συμβεί στην ζωή του, οι οποίες τον επηρέασαν, τον διαμόρφωσαν και τον ενέπνευσαν στην νοοτροπία αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

«Υπάρχουν στιγμές απ’ όλη την πορεία μου στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή, που δεν τις έχει μάθει κανείς μέχρι τώρα.Θέλω να μάθει ο κόσμος τον βαθύτερο εαυτό μου, τις αρχές μου, τις αξίες μου, την ζωή μου, όλα αυτά που με έκαναν τόσο δυνατό. Όπως επίσης και ιστορίες από το ποδόσφαιρο, για ομάδα με την οποία υπέγραψα κανονικά και την ίδια μέρα ακυρώθηκαν τα πάντα…» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο πρώην άσος των Άγιαξ, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X