Απέφυγε τα χειρότερα ο Γιάννης Αντετοκούνπο -Τα νέα για την υγεία του

ΝΒΑ: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Αντετοκούνμπο στο γόνατο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα καθορισμένος χρόνος επιστροφής στη δράση.

Το μεγάλο θέμα των τελευταίων ωρών ήταν η κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και από τις πρώτες αντιδράσεις του έδειχνε να πονάει πολύ.

Κάτι που όπως ήταν φυσικό έκανε έντονη την ανησυχία στο στρατόπεδο των «ελαφιών» ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ. Με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της ο back to back MVP του ΝΒΑ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Και αυτή έφερε χαμόγελα στους Μπακς.

Όπως ανέφερε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γιάννης δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά στο αριστερό γόνατο, ενώ οι σύνδεσμοι δεν έχουν πειραχτεί. Αυτό σημαίνει πως απέφυγε τα χειρότερα (ρήξη χιαστού το χειρότερο δυνατό σενάριο).

Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στη δράση. Κάτι που δείχνει πως εκτός απροόπτου θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της σειράς των τελικών της Ανατολής με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα είναι σε θέση να επιστρέψει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του Γιάννη ήταν το πλέον ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση. Τόσο για τους Μπακς, όσο και για την Εθνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X