«Την Πέμπτη στην Αυστρία ο Κρίστιτσιτς, ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα»

«Την Πέμπτη στην Αυστρία ο Κρίστιτσιτς, ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα»
Photo Credits: INTIME

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς φεύγει από την ΑΕΚ και επιστρέφει στη χώρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο με την Ενωση.

Το σίριαλ με τον Σέρβο μέσο τελείωσε και επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα. Από την Τρίτη η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Κρίστιτσιτς τη λύση συνεργασίας τους και σύμφωνα με την «mozzartsport», ο 31χρονος μέσος αναμένεται αύριο στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ο Κρίστιτσιτς συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για συμβόλαιο δύο ετών με αποδοχές 400.000 την πρώτη χρονιά και 450.000 τη δεύτερη, τη στιγμή που στην ΑΕΚ έπαιρνε 600.000. Ωστόσο, κατέβασε το κασέ του για να μπορέσει να επιστρέψει στην Σερβία.

Οι Σέρβοι για τη συμφωνία Κρίστιτσιτς με τον Ερυθρό Αστέρα

«Σύμφωνα με την Mozzart Sport, ο διεθνής μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, με συνολικές απολαβές 850.000 ευρώ. Στην πρώτη χρονιά, ο μισθός του θα είναι 400.000, και στο δεύτερο 450.000, με τα συνηθισμένα μπόνους. Ο έμπειρος μέσος θα ενταχθεί αύριο στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα στην Αυστρία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ετσι λοιπόν, η ΑΕΚ αποχαιρετά έναν παίκτη που σχεδόν ποτέ δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν δικαιολόγησε την παρουσία του. Θυμίζουμε ότι η Ενωση είχε πληρώσει 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα τον Γενάρη του ’17.

Συνολικά με την ΑΕΚ μέτρησε 5 γκολ και 4 ασίστ σε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X