Survivor 4-spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor 4-spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος πλέον για τον ημιτελικό αλλά και τον μεγάλο τελικό του Survivor που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Ο Σάκης Κατσούλης που ήταν άπαιχτος στα πρώτα δύο αγωνίσματα κατάταξης πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ ακόμα ένας σήμερα (30/6) θα τον ακολουθήσει.

Από νωρίς άλλωστε σας έχουμε δώσει το Survivor Spoiler για το ποιος θα είναι αυτός που θα δώσει το παρόν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αναμένεται να είναι καλύτερος στον σημερινό στίβο μάχης και θα ακολουθήσει τον αρχηγό των «κόκκινων».

Έτσι, Μαριαλένα και Κόρο θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο θα κληθεί από σήμερα κιόλας να ψηφίσει για το ποιος θέλει να παραμείνει και να φτάσει στην τελική τριάδα.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή (4/6), όταν και θα κλείσουν οι… κάλπες και ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει από το Survivor στο πρώτο live της Αθήνας.

Η αγωνία πλέον χτυπάει «κόκκινο» και άπαντες περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο τελικός νικητής στο ριάλιτι που έσπασε τα κοντέρ αναφορικά με την τηλεθέαση μέσα στη χρονιά.

πηγή Sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X