«H AEK θέλει να δει αν η Σέλτικ θα αφήσει ελεύθερο τον Εντσάμ»

«Τα χρήματα που χρωστά η Σέλτικ στην ΑΕΚ μπορεί να είναι το κλειδί για τον Εντσάμ»
Photo Credits: INTIME

Οι Σκωτσέζοι εξακολουθούν να συνδέουν τον Ολιβιέ Εντσάμ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να διαψεύδει πως  ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ αλλά οι Σκωτσέζοι επιμένουν.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας yardbarker.com, αναφέρει ότι η «Ενωση» κρατάει στάση αναμονής, έτσι ώστε να δει αν, εν τέλει οι «Κέλτες» θα αφήσουν ελεύθερο το Γάλλο μέσο.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Σέλτικ κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τους παίκτες που προπονήθηκαν σήμερα στη «Lennoxtown», όσο ο Ποστέκογλου έχει ξεκινήσει την… ανοικοδόμηση της ομάδα του μετά την καταστροφική περσινή σεζόν. Ο Έντουαρντ είναι εδώ, ενώ ο Γκρίφιθς δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, από τη στιγμή που πιθανότατα θα είναι ελεύθερος αύριο.

Από την άλλη, η μετακίνηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει παγώσει, από τη στιγμή που η ΑΕΚ φαίνεται να είναι απρόθυμη να κάνει πρόταση στη Σέλτικ. Μήπως όμως το κάνουν για να δουν αν η Σέλτικ θα ενεργοποιήσει την οψιόν και θα τον κρατήσει ή αν θα τον αφήσει τελικά ελεύθερο;  Θα λάβουμε απάντηση σε αυτή την ερώτηση σύντομα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X