Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μπόρχα Βαλέρο

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μπόρχα Βαλέρο
Photo Credits: INTIME

Τέλος στην πλούσια καριέρα του σε ηλικία 36 ετών βάζει ο Μπόρχα Βαλέρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλοι τέλους σε μια σπουδαία καριέρα έβαλε ο Μπόρχα Βαλέρο! Ο σπουδαίος Ισπανός χαφ αποφάσισε στα 36 του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όντας ταλαιπωρημένος το τελευταίο διάστημα και από τραυματισμούς, ανακοινώνοντάς το μέσω του instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ισπανός μέσος:

«Ήρθε η στιγμή που φαίνεται πάντα μακριά. Τέλος το ποδόσφαιρο για μένα. Θα ήθελα να το κάνω αυτό σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όπως στη ζωή δεν εξαρτώνται όλα από εμάς.

Ευχαριστώ όλες τις ομάδες όπου είχα την τιμή να παίξω Ρεάλ Μαδρίτης, Μαγιόρκα, Γουέστ Μπρομ, Βιγιαρεάλ, Ιντερ και Φιορεντίνα. Ευχαριστώ επίσης τους πολλούς προπονητές και συμπαίκτες, χωρίς εσάς δεν θα είχα κάνει όλα αυτά.

Στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου, σας αγαπώ τόσο πολύ. Και σε εσάς Φλωρεντίνοι (οπαδοί της Φιορεντίνα), ήσασταν η μεγαλύτερη μου νίκη, σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη. Τα λέμε στην πόλη!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X