EURO 2021: Φαν Χάαλ, Λεβ και... Τεν Κάτε ψηφίζουν οι Ολλανδοί για διάδοχο του Ντε Μπουρ

EURO 2021: Φαν Χάαλ, Λεβ και... Τεν Κάτε ψηφίζουν οι Ολλανδοί για διάδοχο του Ντε Μπουρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ολλανδία απογοήτευσε στα νοκ-άουτ του φετινού Euro, βγαίνοντας νοκ-άουτ από τους «16» με θύτη την Τσεχία.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως συνέπεια την παραίτηση του Φρανκ Ντε Μπουρ και πλέον, η ολλανδική ομοσπονδία εστιάζει στην εύρεση του αντικαταστάτη του. Το κοινό των Οράνιε, πάντως, κατέθεσε τη δική του γνώμη, μέσω του poll της ιστοσελίδας «AD» και οι 75.000 ψηφοφόροι ανέδειξαν Νο1 τον Λουίς Φαν Χάαλ καθώς και ονόματα-εκπλήξεις.

Ο πολύπειρος 69χρονος τεχνικός έλαβε το 27% των ψήφων και σύμφωνα με τα ολλανδικά media δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προπονητική, για μια τρίτη θητεία με τους Οράνιε (2000-2002, 2012-2014).

Από κει και πέρα υπάρχει ντέρμπι, με έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος στους υποψήφιους διαδόχους. Ο λόγος για τον Χενκ Τεν Κάτε, τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στους πάγκους για χάρη της Αλ Ουάχντα και συγκέντρωσε το 11% των ψήφων, ανάλογο ποσοστό με Γιόαχιμ Λεβ και Αντόνιο Κόντε και μεγαλύτερο κι από τον Έρικ Τεν Χάαχ του Άγιαξ (9%)!

Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ (16%) και Πέτερ Μπος (14%) ακολουθούν μετά τον Φαν Χάαλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X