Λυσάνδρου: «Στόχος του ΟΦΗ τα πλέι οφ»

Λυσάνδρου: «Στόχος του ΟΦΗ τα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ είχε σήμερα (30/6) ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ομάδας έδωσε το «στίγμα» όλων στο «Γεντί Κουλέ» όταν και τόνισε στη συζήτηση που έγινε πως «η δυναμική που έχει η ομάδα, η ιστορία της, αλλά και ο κόσμος της, τη θέλουν διαχρονικά να πρωταγωνιστεί. Στόχος μας για την ερχόμενη σεζόν είναι η είσοδος στα πλέι οφ και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της». Στο τελευταίο σκέλος μάλιστα σχολίασε πως η όποια καθυστέρηση στις μεταγραφές δεν είναι λόγος ανησυχίας, καθώς γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν παίκτες που θα είναι βασικοί και πρώτης γραμμής.

Παράλληλα ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας με γνώμονα την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα γήπεδα σε ποσοστό 85% και έδειξε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ τη νέα χρονιά. Μάλιστα στάθηκε και στην περίπτωση του μεγάλου άτυχου Κοσμά Τσιλιανίδη που θα «χάσει» μέρος της προετοιμασίας. «Η διοίκηση δεν έχει καμία ευθύνη. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, να γίνει ό,τι καλύτερο για τη σωστή αποθεραπεία του Κοσμά. O,τι χρειάζεται για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής υγιή. Ενημερώσαμε όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θέλαμε να είμαστε έτοιμοι και σίγουροι προτού ενημερώσουμε για την κατάσταση του Κοσμά. Το τάιμινγκ που το κάναμε ήταν το κατάλληλο. Είχαμε και έχουμε υπεύθυνη στάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X