«Εμφύλιος» στην Κροατία: «Είμαστε σκ…ά εδώ και τρία χρόνια»!

«Εμφύλιος» στην Κροατία: «Είμαστε σκ…ά εδώ και τρία χρόνια»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντε Ρέμπιτς έριξε ευθείες βολές κατά του Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά και εναντίον των Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Γκόραν Βλάοβιτς που τον κατέκριναν στην τηλεόραση για την απόδοση του.

Κακός χαμός επικρατεί στην Κροατία μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία. Ο Άντε Ρέμπιτς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όχι μόνο εξαιτίας της φτωχής του απόδοσης, αλλά επειδή στο γκολ της ισοφάρισης των Ισπανών (1-1) ήταν εκτός γηπέδου, αλλάζοντας παπούτσια για τουλάχιστον τρία λεπτά.

Οι παλιοί άσοι της χρβάτσκα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Γκόραν Βλάοβιτς έκαναν καυστικά σχόλια κατά του Ρέμπιτς, σχολιάζοντας ζωντανά την αναμέτρηση και ο Κροάτης επιθετικός απάντησε με αιχμηρό σχόλιο μέσω Instagram, στο οποίο ξεσπάθωσε κατά… όλων: «Μετά από όλα αυτά δεν έχει σημασία ποιος είναι ο φταίχτης. Το γεγονός είναι πως είμαστε σκ…ά εδώ και δύο-τρίαχόνια.

Λυπάμαι που δεν έχουμε κάποιον να εκμεταλλευτεί αυτή την ταλαντούχα γενιά και να κάνει πολλά περισσότερα σε μία τέτοια διοργάνωση. Κι εσείς όλοι οι ειδικοί της τηλεόρασης, αφήστε τις εξυπνάδες για εκτός αέρα και πανηγυρίστε για την Κροατία. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί», ήταν το σχόλιο του Ρέμπιτς που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι: «Ρέμπιτς; Ποιος είναι αυτός; Έχω να τον δω στο γήπεδο με την Εθνική, τουλάχιστον δύο – τρία χρόνια».

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να αγοράζει τσιγάρα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και να μπαίνει και αυτός στο στόχαστρο των συμπατριωτών του, με το κλίμα στην φιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ να μυρίζει μπαρούτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X