Ιωνικός: Ανακοίνωσε Ρομαό, Σάντσες και Ντελγκάδο (ΦΩΤΟ)

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Ρομαό, Σάντσες και Ντελγκάδο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τρεις νέες προσθήκες ανακοίνωσε ο Ιωνικός, με τους παίχτες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται πυρετωδώς ο σχεδιασμός του Ιωνικού, με την ομάδα από τη Νίκαια να ανακοινώνει ακόμη τρεις προσθήκες.

Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος είναι γνώριμος από το πέρασμά του απο τον Ολυμπιακό, ενώ αποτελεί παίχτη που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Σπανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.
Ο Αλεξίς Ρομαό, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ως στόπερ, γνωστός από την παρουσία του στην Ελλάδα τη διετία 2016-2018 με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπου είχε 60 εμφανίσεις με έξι τέρματα και δύο ασίστ, γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1984 στην πόλη L’Haÿ-les-Roses της Γαλλίας.
Είναι διεθνής 57 φορές με την Εθνική ομάδα του Τόγκο και διαθέτει ένα σπουδαίο βιογραφικό με παρουσία σε τοπ επίπεδο επί σειρά ετών. Έχει καταγράψει 313 συμμετοχές στην Ligue 1 της Γαλλίας με 6 γκολ – 11 ασίστ, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Μαρσέιγ (106 συμμετοχές – 4 γκολ). Αναλυτικά ξεκίνησε την καριέρα του από την β’ ομάδα της Τουλούζ και αγωνίστηκε από εκεί και πέρα σε: Λουχάνς, Γκρενόμπλ, Λοριάν, Μαρσέιγ, Ολυμπιακό, Ρεμς και Γκινγκάμπ. Με την φανέλα της Γκινγκάμπ μάλιστα, την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 35 συμμετοχές στη Ligue 2 της Γαλλίας.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη, που χρειάστηκε και μια σημαντική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη. Ο Αλεξίς Ρομαό με την ποιότητα, την εμπειρία και τις παραστάσεις που διαθέτει, ανεβάζει επίπεδο της ομάδα μας και την ισχυροποιεί σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Αλεξίς Ρομαό και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Επίσης, παρουσιάστηκε ο Σαλβαδόρ Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Ρομαό, Σάντσες και Ντελγκάδο (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σαλβαδόρ Σάντσες, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Σαλβαδόρ Σάντσες, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στην πόλη Tres Algarrobos της Αργεντινής στις 31 Ιουλίου 1995. Ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρα του και πέρασε και από την Ακαδημία της Ρίβερ Πλέιτ, πριν αγωνιστεί κατά σειρά σε Άρσεναλ Σαραντί, Σανταμαρίνα, Ολίμπο και Τσακαρίτα Τζούνιορς. Πέρυσι το καλοκαίρι, αποκτήθηκε από τον Βόλο όπου είχε 26 συμμετοχές στη Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος, αποτελώντας βασικό στέλεχος της πρώην ομάδας του.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Σαλβαδόρ Σάντσες, τόνισε στο ionikosfc: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Σήμερα συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας, αφού πέρασα πρώτα από τα ιατρικά τεστ, και διαπίστωσα ότι εντάσσομαι σε ένα όμορφο περιβάλλον. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με Ιστορία και πολύ κόσμο, που κέρδισε την άνοδο στη Super League μετά από 14 χρόνια. Ενημερώθηκα για το πόσο πολύ βοηθά ο κόσμος την ομάδα, το πόσο πάθος υπάρχει και εμένα αυτό που αρέσει. Μακάρι να έχουμε μαζί τον κόσμο μας, γιατί θα είναι μεγάλη δύναμη για εμάς, ειδικά σε ένα τέτοιο γήπεδο, άκρως ποδοσφαιρικό όπως η Νεάπολη. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν και μέσα από σκληρή προπόνηση να δώσουμε το 100% για την ομάδα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Σαλβαδόρ Σάντσες και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Ρομαό, Σάντσες και Ντελγκάδο (ΦΩΤΟ)

Ο έτερος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε είναι ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ εξτρέμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ εξτρέμ, γεννήθηκε στην Ιστμίνα της Κολομβίας στις 25 Ιουλίου 1992. Έχει αγωνιστεί σε Ντεπόρτες Τολίμα (60 συμμετοχές, 3 γκολ-3 ασίστ), Ντεπορτίβο Κάλι (49 συμμετοχές, 5 γκολ-6 ασίστ) και Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν (28 συμμετοχές, 1 γκολ-6 ασίστ).

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της οικογένειας του Ιωνικού. Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία αναμένω να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό στην επίτευξη των στόχων. Ήρθα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ κοντά στη νοοτροπία της Κολομβίας, επομένως θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου. Να έχουμε μια καλή αρχή και να δώσουμε την καρδιά μας για τον Ιωνικό».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Ρομαό, Σάντσες και Ντελγκάδο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X