ΑΕΚ: Πρεμιέρα για Εφήβους και Νεάνιδες στο χάντμπολ

ΑΕΚ: Πρεμιέρα για Εφήβους και Νεάνιδες στο χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφουν και τα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων με την συμμετοχή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχίζουν από αύριο Τετάρτη τα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων στην Αθήνα με την συμμετοχή της ΑΕΚ.

Στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος εφήβων, συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο ΑΣΕ Δούκα που κατέλαβαν την 1η θέση στους τρεις ομίλους της Α’ φάσης και θα συγκροτήσουν τον όμιλο 1-3 με μονά παιχνίδια μεταξύ τους, όπου θα προέλθει και η τελική κατάταξη για τις θέσεις 1η, 2η, 3η.

Οι ομάδες ΕΣΝ Βριλησσίων, Ολυμπιακός Κερατσινίου και ΓΝΟ Άρης Νικαίας που κατέλαβαν την 2η θέση στους τρεις ομίλους της Α’ φάσης θα συγκροτήσουν τον όμιλο 4-6 με μονά παιχνίδια μεταξύ τους, όπου θα προέλθει η τελική κατάταξη για τις θέσεις 4η, 5η, 6η.

Η κλήρωση έβγαλε το εξής πρόγραμμα:

Όμιλος 1-3: 1η αγωνιστική: ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκα

2η αγωνιστική: Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΕΚ

3η αγωνιστική: ΑΣΕ Δούκα-Ολυμπιακός ΣΦΠ.

Στο πρωτάθλημα νεανίδων θα συμμετάσχουν τελικά μόνο η ΑΕΚ και ο ΓΑΣ Καματερού. Ο αγώνας αυτός θα γίνει 6 η 7 Ιουλίου, μετά το τέλος των πανελληνίων εξετάσεων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του μονού αγώνα περνάνε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες αφού στα μπαράζ που επρόκειτο να γίνουν, δεν συμμετέχουν ομάδες από Κρήτη η Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία η την  Μακεδονία-Θράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X