ΑΕΚ: Να μη χαθεί άλλος χρόνος και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο μέσα στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε δίκιο να παραπονιούνται έχουν πλέον οι παίκτες της ΑΕΚ για την διάρκεια της φετινής σεζόν. Κοντεύουν σχεδόν 12 μήνες στο γήπεδο καθώς ξεκίνησαν προετοιμασία τον περασμένο Ιούλιο και ένα χρόνο αργότερα ακόμα παίζουν. Η ΟΧΕ έπρεπε να έχει προνοήσει να μην τραβήξει τόσο πολύ η χρονιά μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των αγώνων στα πλέι οφ αλλά και τους τελικούς. Ένα πρωτάθλημα δύο ομάδων ουσιαστικά να έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια ποτέ στο χάντμπολ.

Στην ΑΕΚ περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των τεστ του ΠΑΟΚ και εφόσον η κατάσταση το επιτρέπει δεν αποκλείεται ακόμα και το προσεχές Σάββατο να οριστεί ο πρώτος τελικός. Στόχος είναι η σειρά να ολοκληρωθεί ιδανικά το αργότερο μέχρι τις 10-11 Ιουλίου, κάτι που για να γίνει θα πρέπει οι αγώνες να ξεκινήσουν το αργότερο το προσεχές Σάββατο. Στις τάξεις της ΑΕΚ ελπίζουν πως και από πλευράς ΠΑΟΚ δεν θα αφήσουν να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για να τελειώσει επιτέλους αυτή η σεζόν. Ήδη οι παίκτες έχουν συμπληρώσει 11 μήνες στο γήπεδο και υπάρχει έντονη κούραση. Είναι ενδεικτικό μάλιστα και το σχόλιο του Τόμας Μπάουερ ο οποίος άφησε και αιχμές για την διοργάνωση γράφοντας: «Θα τελειώσει ποτέ αυτή η σεζόν; Ένα πρωτάθλημα με δύο ομάδες και δεν μπορούν να το τελειώσουν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X