Πρώτο τεστ για την ΑΕΚ απέναντι στη Φίτεσε (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Εικόνες από την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία: 2η ημέρα
Photo Credits: INTIME

Πρεμιέρα σήμερα για την ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέναντι στην ολλανδική Φίτεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση για τη σεζόν 2021-2022 δίνει σήμερα η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Φίτεσε στο Burg-Haamstede της Ολλανδίας (18:00, Cosmote Sports1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Η Ενωση βρίσκεται από την Κυριακή στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και σήμερα δίνει το πρώτο από τα τέσσερα φιλικά με αντίπαλο την Φίτεσε από το Αρνεμ.

Οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς

Το ρόστερ της ΑΕΚ έχει ακόμα αρκετές ελλείψεις οπότε είναι νωρίς για δοκιμές ενδεκάδας. Παρόλα αυτά, ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε στις προπονήσεις σχηματισμό 4-1-4-1 και δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιήσει και απέναντι στην Φίτεσε.

Οσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Νεντελτσεάρου, Μήτογλου, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Αλμπάνης, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της Ένωσης περιλαμβάνει 26 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Παρράς, Κατσίκας, Λάτσι, Λόπες, Μήτογλου, Μιτάι, Νταντσένκο, Νεντελτσεάρου, Ραντόνια, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ρουκουνάκης, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμάνσκι, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας και Τάνκοβιτς.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Μετά το σημερινό φιλικό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 14:30 την Φέγενορντ, την Τρίτη στις 19:00 την Αντβέρπ και την Κλαμπ Μπριζ, την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 19:00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X