NBA: Ισοφάρισαν τους Μπακς (110-88) οι Χοκς - Ανησυχία για τον Αντετοκούνμπο (VIDEO)

NBA: Ισοφάρισαν τους Μπακς (110-88) οι Χοκς - Ανησυχία για τον Αντετοκούνμπο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Μπακς σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο διασύρθηκαν με 110-88 από τους Χοκς που ισοφάρισαν σε 2-2 τους τελικούς της Ανατολής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν περίπου μια ώρα πριν το τζάμπολ ανακοινώθηκε πως ο Τρέι Γιανγκ χάνει το Game 4 λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο στο προηγούμενο ματς, όλοι είχαν τους Χοκς καταδικασμένους. Κι όμως, η ομάδα του Νέιτ ΜακΜίλαν παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ συνέτριψε με 110-88 τους Μπακς και έκανε το 2-2 στου τελικούς της Ανατολής.

Το Μιλγουόκι, ωστόσο, πολύ περισσότερο από την ήττα πονοκεφαλιάζει από τον άσχημο τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που εγκατέλειψε τον αγώνα στα μέσα της τρίτης περιόδου όταν γύρισε το γόνατό του. Η επίσημη ενημέρωση μιλά για υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο, αλλά μέχρι να υποβληθεί σε εξετάσεις υπάρχει έντονη ανησυχία για ζημιά.


Στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε ο Greek Freak είχε 14 πόντους (0/3 βολές, 7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 τάπα και 2 λάθη σε 24 λεπτά. Ο Τζρου Χόλιντεϊ με 19 και ο Κρις Μίντλετον με 16 πόντους αλλά αμφότεροι με 6/17 σουτ δεν βοήθησαν.

Ο Λου Γουίλιαμς με 21 και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους ξεχώρισαν για τα «γεράκια». Το πέμπτο ματς θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (3:30) στο Μιλγουόκι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X