ΑΕΚ: Η 11άδα που δούλεψε ο Μιλόγεβιτς στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Η 11άδα που δούλεψε ο Μιλόγεβιτς στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Αυτή είναι η βασική ενδεκάδα που δούλεψε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι εδώ και λίγες ημέρες στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Είναι πολύ νωρίς πάντως για δοκιμές 11άδας με τόσες ελλείψεις στο ρόστερ της ΑΕΚ και μόλις μία ενδεκαδάτη μεταγραφή μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι κάνει μέχρι στιγμής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Ολλανδία, τα οποία… πάνω-κάτω έκανε και στην Πορταριά μιας και είχε τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Ο Σέρβος προπονητής τις τελευταίες ημέρες δουλεύει στο 4-1-4-1 που φαίνεται να το προτιμά περισσότερο από όλα. Με καθαρό κόφτη, για αυτό και προκρίνει την μεταγραφή του Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Σε αυτό το σύστημα όσα έχει δουλέψει μέχρι στιγμής δείχνουν ότι έχουν προβάδισμα ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης δεξιά στην άμυνα, στα στόπερ ο Νεντελτσεάρου με τον Μήτογλου, ο Μιτάι αριστερά, ο Σιμάνσκι «κόφτης», Γαλανόπουλος-Σάκχοφ στον άξονα, αριστερά ο Μάνταλος, δεξιά ο Αλμπάνης και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Λόπες ακόμη είναι ανέτοιμος όπως και ο Σβάρνας, ενώ θέλει λίγο χρόνο ακόμη ο Γκαρσία για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Και δεν αποκλείεται αυτή την ενδεκάδα να την δούμε και στο φιλικό της Τετάρτης (19:00) με την Φίτεσε, το πρώτο για αυτό το καλοκαίρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X