Αποκλειστικό: Η νέα φανέλα της ΑΕΚ –Πως θα είναι, το χρώμα της τρίτης εμφάνισης

Αποκλειστικό: Η νέα φανέλα της ΑΕΚ –Πως θα είναι, το χρώμα της τρίτης εμφάνισης
Photo Credits: INTIME

Ετοιμη η νέα φανέλα της ΑΕΚ από την Nike

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την συνεργασία της με την Capelli μετά από τρία χρόνια (2018-2021) και πλέον έχει ξεκινήσει και… επίσημα η συνεργασία της με την Nike.

Η ΑΕΚ έχει ήδη προμηθευτεί αθλητικό υλικό για την προετοιμασία της από την Nike, ενώ σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί και η επίσημη φανέλα της για την σεζόν 2021/22.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η πρώτη φανέλα της ΑΕΚ θα είναι ξανά κιτρινόμαυρη με ρίγες (όπως η χρονιά του πρωταθλήματος το 2018), η δεύτερη μαύρη όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ενώ για τρίτη επιστρέφει ξανά η γαλάζια σε πιο ανοιχτό χρώμα με μία διαγώνια ρίγα. Για τους τερματοφύλακες προστέθηκε και η γκρι φανέλα από την νέα χρονιά.

Παράλληλα, λόγω στενότητας χρονικών περιθωρίων για να δημιουργηθεί φανέλα αποκλειστικά για την ΑΕΚ, υπάρχει η προοπτική να κατασκευάσει η Nike μεσούσης της σεζόν νέα. Κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πότε και αν γίνει τελικά…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X