Ατελείωτη κλάψα από τον Ελ Καντουρί: «Τα προηγούμενα χρόνια πήραμε τρία Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα»

Ατελείωτη κλάψα από τον Ελ Καντουρί: «Τα προηγούμενα χρόνια πήραμε τρία Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν μπορεί να ξεχάσει το πρωτάθλημα που κέρδισε η ΑΕΚ το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια από το πρωτάθλημα της ΑΕΚ, αλλά ο Ομάρ Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ δεν σταματάει την κλάψα.

Σε δηλώσεις του για τη νέα σεζόν και την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μαροκινός τόνισε πως τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε «ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα», αφήνοντας ξεκάθαρο υπονοούμενο για τον τίτλο που κέρδισε η ΑΕΚ το 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως αισθάνεται για το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα από το 2017: «Νιώθω σαν να βρίσκομαι εδώ καιρό. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και δεν έχω μείνει ποτέ περισσότερα από τρία χρόνια σε μια ομάδα σε όλη μου την καριέρα. Εδώ συμπλήρωσα τον τέταρτο και ξεκινάμε τον πέμπτο. Είναι μεγάλο διάστημα αλλά πέρασα πολύ καλά».


Για το τι τον έκανε να μείνει στον ΠΑΟΚ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του: «Είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αρχικά είναι ο σύλλογος. Όλα είναι τέλεια εδώ για έναν παίκτη. Η οργάνωση, το επιτελείο. Επίσης το να παίζεις στην γεμάτη Τούμπα είναι μια εμπειρία που δύσκολα θα συναντήσεις κάπου αλλού. Είναι και η πόλη. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φανταστική πόλη. Η οικογένεια μου λατρεύει να μένει εδώ, οπότε και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο Ελ Καντουρί του 2017 με αυτόν του 2021: «Είναι διαφορετικός. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος. Έζησα πολλές δύσκολες στιγμές αυτά τα τέσσερα χρόνια, στιγμές που παρόμοιες δεν είχα βιώσει στο παρελθόν. Αυτές οι δύσκολες στιγμές με βοήθησαν και είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος πλέον, ένας διαφορετικός παίκτης».

Για το τι περιμένει να πετύχει τα επόμενα 2+1 χρόνια : «Τίτλους. Φυσικά και θέλω τίτλους. Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κατακτήσαμε τρία Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θέλω λοιπόν στα επόμενα τρία χρόνια να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε για αυτή την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X