«Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς, παίρνει αντικαταστάτη τον Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς»

«Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς, παίρνει αντικαταστάτη τον Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από την Βοσνία συνδέει την μεταγραφή του Νταμιέν Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ με την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ως βασικό στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Νταμιέν Λε Ταλέκ.

Ωστόσο, δημοσίευμα της ιστοσελίδας mondo.ba από την Βοσνία αναφέρει ότι η υπόθεση Λε Ταλέκ συνδέεται με την επιθυμία του Νέναντ Κρίστιτσιτς να αποχωρήσει από την Ένωση για να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Το δημοσίευμα για Λε Ταλέκ και Κρίστιτσιτς

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν κρύβει ότι θέλει τον Νέναντ Κρίστιτσιτς αλλά υπό προϋποθέσεις, μόνο αν λύσει το συμβόλαιό του με τον ελληνικό σύλλογο. Η ομάδα με επικεφαλής τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να τον κρατήσει, τουλάχιστον μέχρι να βρει έναν κατάλληλο αντικαταστάτη.

Αυτός ο αντικαταστάτης θα μπορούσε να είναι ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα. Το συμβόλαιο του Νταμιέν Λε Ταλέκ με τη Μονπελιέ λύθηκε, επομένως θα μπορούσε να πάει στην Ελλάδα ως ελεύθερος, με έναν προπονητή που τον λάτρευε.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους κύριους λόγους της επιτυχίας του Μιλόγεβιτς. Μετά την καταστροφική σεζόν με τον Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο τον Γάλλο. Τον εμπιστεύτηκε, τον τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας και ο Λε Ταλέκ έλαμψε στη θέση του στόπερ στο Βελιγράδι, μια θέση που δεν είχε παίξει ποτέ.


Πλέον είναι ελεύθερος και φυσιολογικά ο Μιλόγεβιτς δεν θα αγνοήσει την παλιά αδυναμία του, ο οποίος θα καταφτάσει ως αντικαταστάτης του Κρίστιτσιτς. Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι ο Σέρβος μέσος θέλει να αποχωρήσει, οπότε έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε να δει τον έμπειρο Γάλλο μέσο στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.

Εάν η ΑΕΚ και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς λύσουν την συνεργασία τους σύντομα, ο Ερυθρός Αστέρας θα κινηθεί για την απόκτηση του Σέρβου. Αυτό ανακοινώθηκε και από τον Ζβέζνταν Τέρζιτς, ο οποίος επεσήμανε επίσης τις φιλικές σχέσεις με τον ελληνικό σύλλογο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X