ΑΕΚ: Πιθανόν Νεντέλκοβιτς για προπονητής στην Κ15, βοηθός ο Τριποτσέρης

ΑΕΚ: Πιθανόν Νεντέλκοβιτς για προπονητής στην Κ15, βοηθός ο Τριποτσέρης
Photo Credits: INTIME

Τι θα γίνει με την Κ19 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στις ομάδες της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Αρχικά υπάρχει το ερώτημα για το ποιος θα αναλάβει την Κ15 της Ενωσης, τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν πληροφορίες πως τελικά ο Θοδωρής Τριποτσέρης θα αναλάβει το το καλύτερο τμήμα των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών, παρόλα αυτά όπως τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ ο Τριποτσέρης προορίζεται πιθανότατα για βοηθός.

Αυτός που είναι το φαβορί για να αναλάβει την ΑΕΚ Κ15 είναι ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς που ήταν ο προπονητής της Κ17 της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Τι θα γίνει με την Κ19

Παράλληλα ερωτήματα υπάρχουν για το μέλλον της Κ19 της ΑΕΚ, καθώς η δημιουργία της ΑΕΚ Β’ δεν υποχρεώνει την ΑΕΚ να συμμετέχει στην Super League K19.

Επιπλέον η παρουσία της ΑΕΚ Κ19 τα τελευταία χρόνια δεν θα είναι αυτή που θα επιθυμούσαν στην Ενωση, αφού ούτε ανταγωνιστική ήταν, αλλά ούτε και παίκτες ανέδειξε με εξαίρεση τον Ρουκουνάκη που τώρα κάνει τα πρώτα βήματά του στους «μεγάλους».

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Ενωση υπάρχουν σκέψεις να μην κατεβεί η Κ19 και καλύτεροι παίκτες της ομάδας να προωθηθούν στην Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

Από πλευράς της η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν διαψεύδει, αλλά ούτε επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, τονίζοντας πως «όλα είναι υπό συζήτηση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X