To Lupin του Netflix για την επιστροφή του πίνακα του Πικάσο (ΦΩΤΟ)

To Lupin του Netflix για την επιστροφή του πίνακα του Πικάσο (ΦΩΤΟ)

Η δημοφιλής σειρά του Netflix, το «Lupin», δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει την επιστροφή των κλεμμένων πινάκων του Πικάσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από 9 χρόνια, βρέθηκε χθες ο κλεμμένος Πικάσο της Εθνικής Πινακοθήκης, καθώς και ένα έργο του Ολλανδού ζωγράφου Πιτ Μοντριάν. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για έναν 49χρονο ελαιοχρωματιστή που είχε πάθος για την τέχνη και που κατέστρωσε ένα ολόκληρο σχέδιο για την κλοπή τους το 2012.

Το σχόλιο του Netflix για την επιστροφή των πινάκων

Την επιστροφή λοιπόν των κλεμμένων πινάκων, θέλησε να σχολιάσει εύστοχα για άλλη μία φορά – είχε κάνει ανάρτηση και για την Τσικνοπέμπτη – η δημοφιλής σειρά Lupin του Netflix.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, στον δεύτερο κύκλο της σειράς που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, ο πρωταγωνιστής Ασάν Ντιόπ τον οποίο υποδύεται ο Ομάρ Σι, κλέβει έναν πίνακα από το Μουσείο Ορσέ προκειμένου να τον χαρίσει στην κόρη του Πελεγκρινί. Εκείνη, μετά την αρχική έκπληξή της όταν παραλαμβάνει τον πίνακα στο σπίτι της, του ζητά να τον επιστρέψει, κάτι που κάνει όντως ο πρωταγωνιστής.

Στην ανάρτηση, λοιπόν που έκανε το Netflix πριν από λίγη ώρα και μετά την συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή των πινάκων στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου ανήκαν, έγραψε: «Ο Λουπέν διδάσκει ήθος», με μία φωτογραφία από το κινητό του Ομάρ Σι που δείχνει την είδηση της επιστροφής του πίνακα του Πισαρό στο μουσείο Ορσέ.


Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X