NBA - Πολ Τζορτζ: «Έπρεπε να βγω μπροστά»

NBA - Πολ Τζορτζ: «Έπρεπε να βγω μπροστά»
Photo Credits: INTIME

Ο Πολ Τζορτζ ηγήθηκε της νίκης των Κλίπερς, με 41 πόντους, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε Play Offs για τον Αμερικανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υποχρέωση να βγει μπροστά και να ηγηθεί της ομάδας του, ένιωσε ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος παραδέχθηκε πως στα προηγούμενα 4 παιχνίδια δεν σούταρε καλά και τώρα έπρεπε να βγει μπροστά.

«Αυτοί είμαστε, παλεύουμε, δίνουμε τα πάντα στο παρκέ και ό,τι κάνουμε το κάνουμε μαζί, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε όλη τη σειρά δεν σούταρα καλά. Έπρεπε να βελτιωθώ και να βγω μπροστά. Και στα άλλα ματς της σειράς έπαιρνα τα σουτ απλά δεν μπαίνανε, λόγω κούρασης δεν ξέρω. Ξεκουράστηκα και με “κουβάλαγαν” ουσιαστικά οι συμπαίκτες μου. Σήμερα έπρεπε να βγω μπροστά.

Ο κόουτς μας αφήνει να ερχόμαστε εδώ και να παίζουμε ελεύθερα. Δεν μας βάζει παραπάνω πίεση παρά το γεγονός ότι ξέραμε σε τι θέση βρισκόμασταν. Ήταν χαλαρός και μας βοήθησε αυτό.

Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι αφιερωμένες στο σώμα μου. Θα ξεκουραστώ όσο περισσότερο μπορώ, θα κάνω μασάζ και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κλίπερς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X