Survivor 4: Ο Γιώργος Κόρομι έμεινε εκτός από τον δεύτερο αγώνα κατάταξης (VIDEO)

Survivor 4: Ο Γιώργος Κόρομι έμεινε εκτός από τον δεύτερο αγώνα κατάταξης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το survivor, με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη να μονομαχούν στο επεισόδιο της Δευτέρας, στον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό αυτήν την Κυριακή, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.

Από την έναρξη του αγωνίσματος ο Σάκης Κατσούλης και  η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχώρισαν ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί την Τρίτη. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά δύσκολα στον πρώτο αγώνα κατάταξης ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο αγώνισμα της Τρίτης κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό. Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας θα μονομαχήσουν ξανά την Τρίτη και ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X